Cheddar Top Hat
Cheddar wordt vaak gekleurd met annatto, een stof uit de vrucht van de orleaanboom. De structuur oogt vaak korrelig, maar is heerlijk romig in de mond. De smaak is romig en rijk aan aardse nuances.
Cheddar wordt vaak gekleurd met annatto, een stof uit de vrucht van de orleaanboom. De structuur oogt vaak korrelig, maar is heerlijk romig in de mond. De smaak is romig en rijk aan aardse nuances.
Per 100 gram | |
---|---|
Gemiddelde energiewaarde (kJ) | 1.170 |
Gemiddelde energiewaarde (kcal) | 427 |
Vetten (g) | 35,90 |
waarvan verzadigde vetzuren (g) | 24,50 |
Koolhydraten (g) | 2,30 |
waarvan suikers (g) | 0,10 |
Eiwitten (g) | 24,30 |
Zout (g) | 1,80 |
Voor de tosti fanaten; een lekkere tosti met cheddar en mango. Laat je verassen!
Stap 1
Was de ijsbergsla en dep ze goed droog met keukenpapier. Doe dat ook met de plakjes augurk.
Stap 2
Schil de mango en snijd hem langs de pit in lange plakken. Schaaf de cheddar in plakjes.
Stap 3
Beleg de sneetjes brood met plakjes cheddar, achterham en smeer de piccalilly saus erover. Leg dan de mangoplakken, sla en augurk erop. Leg er vervolgens nog plakjes cheddar op en dek af met het sneetje brood.
Stap 4
Grill de tosti kort in een tosti ijzer of grill.
Eet smakelijk!